Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még idén sem szagoltam lordot nem, hogy 100 éve így inkább a halra asszociálnék. 😁
nem vagyok büdösebb mint egy angol úriember 100 évvel ezelőtt
😆
És büdös? 🤔 🙂
idei fejlesztéstem, még zuhanyzónak is fasza
víztakarékos 5 liter elég 3-4 napra
kibaszott zöld vagyok 😆
Egyszer a Mozaikban saját szememmel láttam hogy elküldték a vadi új Yamahát amit a szalonból toltak át, majd jöttek vissza 50centis gumisárvédővel (lábtörlőből vághatták le) hogy a tengely alá érjen 🤣
Az én szakadt Jawa350-esem meg átment, pedig beindítani sem tudtam.
Hm, a realitások talaján kéne mozogni mindenhol, nem egy gazdag ország vagyunk és a járművek többsége 18-20 év körül van és nem normális elvárni, hogy egy 20000-et futott 2 éves állapotában tudjuk tartani ezeket. Nyilván a leszakadt szutykokat nem kell átengedni, de túlzásba sem kéne esni.
Nálunk is ez van most a megyébe.Új ellenőr van(ismerem az embert,egy kretén),folyamatosan megy ellenőrizni,a vizsgáztatók meg már semmit nem mernek átengedni,az egyik ismerőst kibaszták mert van egy szakadás az első ülésen,a másiknak a 40ezret futott autóját baszták ki,mert hogy válla van a féktárcsának.Már beszélik hogy a nepperek tuti el fogják ásni az ellenőrt.
Felétek ahogy írod lassan az új sem megy át, nagy bukta lehetett, hogy ekkora a para, mondjuk ennek 11500km-el sok baja nem lehetett.
havernak a robogó nem
nem volt elégséges az első kerék fékhatása, következő műszaki 3 hét múlva
azért régen az ilyeneket egy 5 ezeresért megoldották, most be vannak szarva a vizsgabiztosok
Levizsgázott. 😁
Hát a motorrad-ba nem adjuk be mert bizományba már nem veszik be csak mint a redbaron, hogy megveszik, de úgy meg nyilván jóval kevesebbet adnak érte, akkor feltesszük ide, hahura és jófogásra oszt majd meglátjuk. 🤔
Ok, most műszakizik és feltesszük valahova bár a lányom a motorradba akarja bevinni, hogy ők árulják, az én sv-met is ők adták el pár nap alatt.
Lassan nézni kell az A2 eseket, ezért kérdeztem.
Ez az elvakult zöldség bár nekem fixa ideám, hogy egyik törvényhozó sem hülye hanem valamilyen érdeket képvisel valamilyen előnyökért tehát ez is valakinek az érdeke volt.
A2-vel vezethető.
eu faszságok
beszéltem egy műanyagos ismerőssel azt mondja ez a petpalacka való felhajthatós kupak kb kivéreztette a cégét
új szerszámokat kellett csináltatni ami 60 milla volt darabonként
aztán van 3 szerszáma ebből az egyik projekt áll mert nincs rá keret még kölcsönből se
perste emiatt a bevétel is harmadával csökkent
ha lesz valami milliós hibája a gyártó soron akkor be is fejezte mert évekig kb a nullán lesz
mindezt egy értelnetlen faszság miatt
A Z300, nem sokáig volt mert hamar váltotta a Z400 (mindössze 2le-vel több) ami viszont magasabb ezért lett ez pedig majdnem ugyanannyiba került, meglepően jó vezetni és 8000-nél megjön a jó hang és az erő is, alattam 165-öt képes menni és 140 tarzósan is megy. A burgmanomnál sokkal jobb mindenben kivéve a kényelemben ezért nem veszem át pedig jó kis gép.
Hát igen,én is úgy gondolom hogy a gyártó állítására hagyatkozott a szolgáltató.
Ez melyik z?
Vállalati szinten ez így szokott menni.
Megrendelő faszságot akar, a szállító meg indent elvállal csak megkapja a pénzt, de mérnököt nem kérdeznek meg a dologról, csak csináld meg ennyiből, az meg tépi a haját 😆
Hát igen. Ezt nyilván úgy célszerű megoldani, hogy vagy némelyik megállóba kiraknak egy töltőt. Mivel pantográfos buszok, ezekkel lehetne fűteni. Vagy berakni a gázolajos kályhát, és extrém hidegben nem baszakodni vele, hanem bekapcsolni.
Nyilván lehetne jóval nagyobb akkut is használni, annak viszont alapvetően nincs értelme, hogy egész évben cipeljék arra a 2 hét hideg időjárásra.
Ezt mondjuk lassan a villany szgk-k lassan tudják, de a nagykocsiknak még messze van:
Tegnap mentem motorral még ha kicsi is, vizsga és utána eladja a lányom pedig jó kis darab és csak 11500km van benne, mintha új lenne:
Ez is igaz illetve gondolom volt gyártó aki garantálta, hogy az ő busza tudja azt amit előírtak csak hát mégsem.
Akkor az a hülye aki ezt aláírta,nem az aki elvárta.